bedrijfsadministratie

Klaassens Advies

De juiste keuze in Bedrijfsadministratie!

De meeste ondernemers zien de administratie vaak als een vervelende verplichting die veel tijd kost. Door de administratie slim in te richten en bepaalde onderdelen uit te besteden kan dit opgelost worden. Klaassens Advies denkt graag met u mee over de inrichting van uw administratie en kan u op enkele onderdelen ontzorgen. Op deze manier bent u hier minder tijd aan kwijt en kunt u zich richten op het maken van de juiste keuzes. Voor een eenvoudige en overzichtelijke bedrijfsadministratie kan Klaassens Advies dan ook de juiste keuze voor u zijn.

Hoe kunnen wij u helpen:

Voor het onderdeel bedrijfsadministratie hebben wij drie basisvarianten die naar eigen wens zijn aan te passen.

Bedrijfsadministratie KA1

  • Per kwartaal verzorgen van aangifte Omzetbelasting (klant levert alles netjes aan)
  • Jaarlijks opstellen en bespreken van de jaarrekening
  • Jaarlijks verzorgen van aangifte Inkomstenbelasting

Bedrijfsadministratie KA2

  • Per kwartaal verzorgen van aangifte Omzetbelasting (klant levert losse bonnen aan)
  • Jaarlijks opstellen en bespreken van de jaarrekening
  • Jaarlijks verzorgen van aangifte Inkomstenbelasting

Bedrijfsadministratie KA3

  • Verzorgen van de complete facturering
  • Ondernemer houdt uren dagelijks bij op een App op telefoon

De genoemde varianten zijn basis werkvormen die Klaassens Advies aanbiedt. Heeft u andere wensen of behoeften? Neem gerust contact op, zodat er in een vrijblijvend gesprek gekeken kan worden naar de meest optimale werkvorm.

Partners

Referenties

Goed inzicht in de financiële situatie van ons bedrijf is lang een wens geweest, maar dankzij Klaassens Advies gelukkig vanzelfsprekend geworden. Door regelmatig de cijfers langs te lopen en deze te vergelijken met collega ondernemers weet je waar je staat en waar het beter kan. Geen lange gesprekken of dure rapportages, maar een overzicht wat wij begrijpen en mee kunnen werken. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we een betere gesprekspartner geworden voor de bank. Hierdoor kunnen we nu zelf op tijd de juiste keuze maken.

Door praktisch mee te denken in kansen en oplossingen voor ons bedrijf konden wij enkele keuzes maken. Hierdoor zijn we ons meer gaan richten op onze kernactiviteiten en minder op randzaken. Klaassens Advies was in dit proces betrokken, durfde ons uit te dagen en hield ons een spiegel voor. Dit was nodig voor ons om de juiste keuzes te kunnen maken!

Soms ben je overtuigd van een gekozen richting, ook al blijkt dit niet zo te zijn. Klaassens Advies heeft ons geholpen door te zorgen dat wij de benodigde inzichten kregen. Hierdoor zagen we zelf dat het anders moest. Door ons niet naar de mond te praten, maar door actief verschillende richtingen onder de aandacht te brengen, konden we uiteindelijk zelf tot een nieuwe koers komen. Door de begeleiding van Klaassens Advies zijn we ons bewust van het belang om de gekozen koers zo nu en dan zelf te gaan evalueren. Op deze manier kunnen we nu zelf de juiste keuzes maken!

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met Klaassens Advies.

Adres

Klaassens Advies
Blijhamsterstraat 19
9671 AS  WINSCHOTEN

Contactformulier