bedrijfsoprichting

Klaassens Advies

De juiste keuze in Bedrijfsoprichting!

Bij het starten van een bedrijf komen er veel zaken op u af. Om voor uzelf duidelijk te hebben wat u wilt en hoe u dit wilt doen kan Klaassens Advies u hierin begeleiden. Gezamenlijk worden dan alle stappen doorlopen die horen bij het starten van een bedrijf. Hierbij moet u denken aan verzekeringen, administratie, regelgeving en eventueel financiering. Het spreekwoord zegt niet voor niets: een goed begin is het halve werk, dus geef hier voldoende aandacht aan. Klaassens Advies helpt u graag met het maken van de juiste keuzes bij de start van uw bedrijf.

Hoe kunnen wij u helpen:

Voor het begeleiden tijdens de start van een bedrijf hebben wij 3 varianten die naar eigen wens zijn aan te passen.

Bedrijfsoprichting KA1

  • Vier gesprekken van 2 uur
  • Controleren bedrijfsplan
  • Begeleiding bij inrichten administratie

Bedrijfsoprichting KA2

  • Vier gesprekken van 2 uur
  • Mee opstellen en controleren bedrijfsplan
  • Begeleiding bij eventuele financiering
  • Begeleiding bij inrichten administratie
  • Begeleiding bij opstellen communicatieboodschap / website

Bedrijfsplan KA1

  • Mede-opstellen en controleren bedrijfsplan
  • Begeleiding bij financiering

De genoemde varianten zijn basis werkvormen die Klaassens Advies aanbiedt. Heeft u andere wensen of behoeften? Neem gerust contact op, zodat er in een vrijblijven gesprek gekeken kan worden naar de meest optimale werkvorm.

Referenties

Er kwamen veel zaken op me af bij het starten van mijn bedrijf. Ik was vooral bezig met de praktische zaken, zoals de spullen die ik nodig was. Klaassens Advies heeft er voor gezorgd dat ik alles goed had geregeld, zoals verzekeringen, zakelijke bankrekeningen, basis opzet voor mijn administratie en en bijhouden daarvan. Door hier bij de start goed naar te kijken, kan ik nu vooral zorgeloos bezig zijn met de opbouw van mijn bedrijf en het maken van de juiste keuzes.

Voor de aankoop van een bedrijfspand vroeg de bank om een bedrijfsplan. Omdat ik destijds gewoon was begonnen met mijn bedrijf, had ik deze nog niet. Samen met Klaassens Advies heb ik binnen 3 weken een bedrijfsplan opgesteld, inclusief begroting. Doordat het bedrijfsplan er volledig en verzorgt uit zag ging het financieringstraject sneller dan verwacht en kan ik nu lekker ondernemen vanuit mijn nieuwe bedrijfspand. Voor mij was Klaassens Advies de juiste keuze voor begeleiding bij het opstellen van een bedrijfsplan.

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met Klaassens Advies.

Adres

Klaassens Advies
Raadhuisstraat 6
9697 PR  BLIJHAM

Contactformulier