financiering

Klaassens Advies

De juiste keuze bij het vinden van een passende Financiering!

Elke ondernemer heeft een wensenlijst met plannen die het liefst op zo kort mogelijke termijn worden gerealiseerd. Helaas zijn de ambities vaak groter dan het banksaldo. Om die reden wordt er vaak gekeken naar de bank of andere financieringsvormen. Klaassens Advies kan u helpen om te kijken welke financieringsmogelijkheden er zijn en welke het beste passen bij de investering en uw bedrijf.

Hoe kunnen wij u helpen:

Voor het onderdeel financiering kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn.

Financiering KA1

 • Opstellen financieringsaanvraag
 • Begeleiding bij financieringsaanvraag
 • Verkenning financieringsmogelijkheden, zoals bancair, lease, factoring, crowdfunding, etc.
 • Verkenning subsidiemogelijkheden
 • Ondersteuning bij indiening subsidies

Financiering KA2

 • Opstellen financieringsaanvraag
 • Uitzetten aanvraag bij diverse financiers zoals bijvoorbeeld Qredits, Spotcap, New10 en FundingCircle. Binnen enkele dagen is er duidelijkheid of een van deze partijen bereidt is te financieren.

Financiering KA3

 • Begeleiding bij leaseaanvragen
 • Begeleiding bij sale-and-lease-back
 • Second opinion leaseaanvragen
 • Uitzetten leaseaanvraag bij diverse leasemaatschappijen zoals bijvoorbeeld Beequip en LeaseDeal. Voor een indicatie van de maandelijkse leasekosten van een investering kan de leasecalculator worden gebruikt: www.beequip.nl

De genoemde varianten zijn basis werkvormen die Klaassens Advies aanbiedt. Heeft u andere wensen of behoeften? Neem gerust contact op, zodat er in een vrijblijvend gesprek gekeken kan worden naar de meest optimale werkvorm.

Partners

Referenties

Goed inzicht in de financiële situatie van ons bedrijf is lang een wens geweest, maar dankzij Klaassens Advies gelukkig vanzelfsprekend geworden. Door regelmatig de cijfers langs te lopen en deze te vergelijken met collega ondernemers weet je waar je staat en waar het beter kan. Geen lange gesprekken of dure rapportages, maar een overzicht wat wij begrijpen en mee kunnen werken. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we een betere gesprekspartner geworden voor de bank. Hierdoor kunnen we nu zelf op tijd de juiste keuze maken.

Door praktisch mee te denken in kansen en oplossingen voor ons bedrijf konden wij enkele keuzes maken. Hierdoor zijn we ons meer gaan richten op onze kernactiviteiten en minder op randzaken. Klaassens Advies was in dit proces betrokken, durfde ons uit te dagen en hield ons een spiegel voor. Dit was nodig voor ons om de juiste keuzes te kunnen maken!

Soms ben je overtuigd van een gekozen richting, ook al blijkt dit niet zo te zijn. Klaassens Advies heeft ons geholpen door te zorgen dat wij de benodigde inzichten kregen. Hierdoor zagen we zelf dat het anders moest. Door ons niet naar de mond te praten, maar door actief verschillende richtingen onder de aandacht te brengen, konden we uiteindelijk zelf tot een nieuwe koers komen. Door de begeleiding van Klaassens Advies zijn we ons bewust van het belang om de gekozen koers zo nu en dan zelf te gaan evalueren. Op deze manier kunnen we nu zelf de juiste keuzes maken!

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met Klaassens Advies.

Adres

Klaassens Advies
Raadhuisstraat 6
9697 PR  BLIJHAM

Contactformulier