trainingen & cursussen

Klaassens Advies

De juiste keuze in Trainingen & Cursussen!

Ondernemers leren het beste van andere ondernemers. Trainingen en cursussen in groepsverband worden dan ook vaak goed gewaardeerd. Klaassens Advies kan diverse trainingen en cursussen aanbieden. Door middel van praktisch lesmateriaal en praktijkvoorbeelden herkennen ondernemers zich vaak in de cursus. Na het volgen van een cursus of training van Klaassens Advies bent u beter in staat de juiste keuzes te maken.

Wij bieden de volgende varianten aan:

Cursus basiskennis boekhoudrapport lezen

  • 4 cursusavonden
  • Lesmateriaal op basis van een voorbeeld bedrijf
  • Thuisopdrachten met eigen boekhouding

Training Ondernemen in de praktijk

  • 2 trainingsavonden
  • Behandelde thema’s: wetgeving, administratie, ondernemerschap, tariefstelling, belastingen, investeringen, personeel, etc.

Klaassens Advies wordt regelmatig gevraagd voor het geven van gastcolleges of presentaties voor studenten en ondernemers. Dit kan gaan over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met het ondernemerschap en financiën. Wilt u weten of Klaassens Advies iets voor u hierin kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Referenties

Tijdens de interactieve training krijg je volop de ruimte om de eigen vraagstukken aan de orde te brengen. Door te leren van andere ondernemers en door praktische inzichten te geven heeft Klaassens Advies mij goed geholpen om verder te kunnen met mijn bedrijf. Mijn kennis is vergroot en ik kijk nu anders tegen bepaalde zaken aan. Hierdoor ben ik nu beter in staat om de juiste keuzes te maken!

Klaassens Advies heeft bij onze studiegroep van veehouders een presentatie gegeven over financieel management. Door prikkelende stellingen in de zaal neer te leggen was er volop discussie waarin iedereen zijn mening kon geven. Door dit op een goede manier te leiden was dit voor iedereen een boeiende avond. Soms moet je verder durven kijken dan de vertrouwde omgeving en leren van andere sectoren en ondernemers. Hierdoor hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden, waardoor het maken van de juiste keuzes makkelijker wordt.

Jaarlijks vergelijken we met een groep ondernemers de financiële resultaten van ons bedrijf onder leiding van Klaassens Advies. Doordat de cijfers duidelijk en vergelijkbaar naast elkaar worden gezet door Klaassens Advies, kun je veel van elkaar leren. Deze avonden zijn dan ook altijd “te” snel voorbij en je gaat naar huis met veel kleine zaken die je thuis direct kan toepassen. Jezelf scherp houden door je te spiegelen aan andere ondernemers werkt voor mij erg prettig, omdat ondernemers makkelijker zaken aan nemen van een ondernemer dan een adviseur. De begeleiding van Klaasens Advies is hierin wel erg belangrijk en voor ons dan ook de juiste keuze.

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact op met Klaassens Advies.

Adres

Klaassens Advies
Raadhuisstraat 6
9697 PR  BLIJHAM

Contactformulier